KOFFIE KITCHEN

Ontdek verrassende koffiesnacks van verschillende foodies. Makkelijke en lekkere receptjes, afgestemd op jouw favoriete koffie. In de ochtend, als toetje of zomaar tussendoor; ze kunnen altijd. En snel klaar, dus precies op tijd voor je koffiemoment.

KOFFIE KITCHEN

Ontdek verrassende koffiesnacks van bekende Nederlandse chefs. Makkelijk, lekker en precies afgestemd op je koffie. Met ingrediƫnten die je sowieso in huis hebt. In de ochtend, als toetje of zomaar tussendoor; deze koffiesnacks kunnen altijd. En ze zijn snel klaar, dus precies op tijd voor je koffiemoment.

bananen

dessert

Video_Title_Oranje
ROBERTINO
& CARL
SHAREDND

Thuischefs Robertino en Carl koken via ShareDnD op hun Amsterdamse woonboot de meest overheerlijke gerechten voor hun gasten. Voor Koffie Kitchen maakten ze een bananendessert. Een fruitige koffiesnack die een perfecte smaakcombinatie vormt met de espresso van hun keuze. Bekijk hieronder het recept.

ROBERTINO & CARL

SHAREDND

Thuischefs Robertino en Carl koken via ShareDnD op hun Amsterdamse woonboot de meest overheerlijke gerechten voor hun gasten. Voor Koffie Kitchen maakten ze een bananendessert. Een fruitige koffiesnack die een perfecte smaakcombinatie vormt met de espresso van hun keuze. Bekijk hieronder het recept.

BANANEN
DESSERT

MILANO

ESPRESSO

Robertino en Carl zijn echte espressofans en kiezen daarom voor de Milano espressomaling uit de Espressimo lijn. Deze koffie, gemaakt van 100% topkwaliteit Arabica bonen, heeft een frisse en fruitige smaak. Robertino en Carl zetten hun espresso met een percolator.

Fruitig en veelzijdige koffies herken je aan het gele label in de Perla Smaakwijzer. Een handige tool om je favoriete smaken te ontdekken.

Zetmethoden:

MILANO ESPRESSO

Robertino en Carl zijn echte espressofans en kiezen daarom voor de Milano espressomaling uit de Espressimo lijn. Deze koffie, gemaakt van 100% topkwaliteit Arabica bonen, heeft een frisse en fruitige smaak. Robertino en Carl zetten hun espresso met een percolator.

Fruitig en veelzijdige koffies herken je aan het gele label in de Perla Smaakwijzer. Een handige tool om je favoriete smaken te ontdekken.

BOODSCHAPPENLIJST (voor 1 persoon)

een halve bevroren banaan
kopje (amandel)melk
1 dadel
handje ongezouten cashewnoten
rood fruit

BOODSCHAPPENLIJST (voor 1 persoon)

een halve bevroren banaan
kopje (amandel)melk
1 dadel
handje ongezouten cashewnoten
rood fruit

BEREIDING

Pureer de ontpitte dadel samen met de bevroren banaan en (amandel)melk

Crush de cashewnoten

Vul het glaasje met de mix van dadel, banaan en melk

Bestrooi vervolgens met cashew crumble en maak af met het fruit

BEREIDING

Pureer de ontpitte dadel samen met de bevroren banaan en (amandel)melk

Crush de cashewnoten

Vul het glaasje met de mix van dadel, banaan en melk

Bestrooi vervolgens met cashew crumble en maak af met het fruit

MEER KOFFIE KITCHEN?

MEER KOFFIE KITCHEN?